Dete u pozoristu-bioskopu
+10
Ivana
tanasija
Veka
Beba
Dy
Lidija
Bea
maja31
Mildan
Jankito
14 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Dete u pozoristu-bioskopu
First topic message reminder :
Zanima me kako su vasa deca odusevljena sa pozorisnim predstavama,bioskopima,da li ih drzi paznja da prate desavanja u istim ili na pola izlaze.Sta vise vole,kako reaguju na maskirana lica,da li se plase ili ih gledaju kao idola nesto lepo.Jana je za sada lepo reagovala,mada kada recimo treba da se slika ili joj pridje neko ko je maskiran ona drzi distancu.
Zanima me kako su vasa deca odusevljena sa pozorisnim predstavama,bioskopima,da li ih drzi paznja da prate desavanja u istim ili na pola izlaze.Sta vise vole,kako reaguju na maskirana lica,da li se plase ili ih gledaju kao idola nesto lepo.Jana je za sada lepo reagovala,mada kada recimo treba da se slika ili joj pridje neko ko je maskiran ona drzi distancu.
Jankito- Stalni član
- Broj poruka : 428
Godina : 45
Datum upisa : 18.10.2007
Re: Dete u pozoristu-bioskopu
Mi smo imali peh sa predstavom za odrasle. Danica nipošto nije htela da sedi kod tetke da bismo mi išli na predstavu, hoće sa nama, i mi kao hajde, bez da pitamo kakva je predstava. A predstava fenomenalno odrađena ali nikako za decu pre 12-14 god, puna nasilja. Morali smo da izađemo posle sat vremena, a ona je još dugo posle pričala o tome. Nije navukla strah, ali kad je trebalo sledeći put da idemo prvo je pitala da nema nasilja.
Veka- Administrator
- Broj poruka : 3873
Godina : 42
Datum upisa : 16.10.2007
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Dete i psovke
» Dete i kompjuter
» Lecili su zdravo dete
» Dete i strani jezik
» Kako nauciti dete da vezuje pertle...
» Dete i kompjuter