Kafanica
+9
Endzi
Milica
Andjela
Veka
tanasija
Cvrki
ZZ
NasaDeca
Ivana
13 posters
Nasa Deca :: Opusteno :: Brbljaonica
Strana 7 od 12
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Kafanica
First topic message reminder :
Aj da popijemo po jednu.Posle toliko vremena,Stefan je napokon krenuo u vrtic,pa je red da castim
Aj da popijemo po jednu.Posle toliko vremena,Stefan je napokon krenuo u vrtic,pa je red da castim
Ivana- Supermoderator
- Broj poruka : 5317
Godina : 37
Hobi : Postajem haker....
Datum upisa : 17.10.2007
Re: Kafanica
... stizu cedjena pomorandze!!! Izvoli Goco... kako se ti meni osecas, jesi dobro, ima li mucnine????
Mučnine nemam, sem ujutru kad ne doručkujem dugo, e onda mi se smuči i moram odmah da jedem...Ovako sve drugo je ok...hvala na pitanju...
Cvrki- Moderator
- Broj poruka : 1151
Godina : 42
Datum upisa : 16.10.2007
Ma jel moguce da imamo jos jednu trudnicu a ja to tek sad saznajem ?!Cvrki ::Mučnine nemam, sem ujutru kad ne doručkujem dugo, e onda mi se smuči i moram odmah da jedem...Ovako sve drugo je ok...hvala na pitanju...
Goco,evo bar ovde da ti čestitam...bas mi je drago!Ljubac od nas!
Endzi- Moderator
- Broj poruka : 1388
Godina : 41
Datum upisa : 03.11.2007
Moguće , promaklo ti je nekako...
Hvala na čestitkama...
Hvala na čestitkama...
Cvrki- Moderator
- Broj poruka : 1151
Godina : 42
Datum upisa : 16.10.2007
Sta vam je,bre,zene?Zatvaram kafanu ako ne pocnete piti nesto
Nigde nikog,osim gazde
Nigde nikog,osim gazde
Ivana- Supermoderator
Nemoj tako Ivancice.... ja sam tu i uvek sam za odgovarajuce delatnosti sto se tice kafanice.. ma ja sam ti "uvek u kafani"... ili ovde ili na poslu
Joj drage moje, pa ja cu se nacisto propiti... postacu alkos ako ovako nastavim ..... ja sam za kaficu a posle moze i neka zestinica.... muke mucim.... al sve ce se resiti....
Joj drage moje, pa ja cu se nacisto propiti... postacu alkos ako ovako nastavim ..... ja sam za kaficu a posle moze i neka zestinica.... muke mucim.... al sve ce se resiti....
Bice bolje,Tanja,drzi se!!!
Ivana- Supermoderator
Naravno da se drzis,i treba tako!
Joj,zene,meni je Stefan u poslednje vreme uzas,danas je bio katastrofalan,da je pred spavanje dobio cak i batine.Nista ne slusa i histerise za svaku sitnicu,izmori me psihicki samo tako
Joj,zene,meni je Stefan u poslednje vreme uzas,danas je bio katastrofalan,da je pred spavanje dobio cak i batine.Nista ne slusa i histerise za svaku sitnicu,izmori me psihicki samo tako
Ivana- Supermoderator
A ni Ivku, kad se tako zalis na njega. Mislim da smo na moru i Janko i ja skrenuli od nje. Ja sam konstantno u frci sta ce sledece da smisli i uradi... Blesavo, bezobrazno, nevaspitano a znam da je sve to tako jer je nesigurna, grozno nesigurna od kad je baba umrla. Moja mama je bila jedino stvorenje u koje je ona imala beskrajno poverenje, bila je sigurna u nju, provodila je sa njom vreme i sad meni treba vremena da zasluzim poverenje do te mere i na neki nacin zamenim babu.
Mozda ce neko od vas da pomisli da sam kreten jer je dete bilo vise vezano za babu nego za mene, ali verujte da oni koji su poznavali moju mamu znaju o cemu pricam kad pricam ovako.
Mozda ce neko od vas da pomisli da sam kreten jer je dete bilo vise vezano za babu nego za mene, ali verujte da oni koji su poznavali moju mamu znaju o cemu pricam kad pricam ovako.
Zalim se zato sto se on tako uopste nije ponasao.On jeste nemirko,aktivan,ima ga svuda,ali nikad nije ispoljavao ovakvu histeriju i bezobrazluk.Kad mu pricamo,kao da pricamo zidu,a iskusava nam granice samo tako..
Ivana- Supermoderator
Jutro drage moje... koncno slobodan dan posle tri nedelje rada... ali zato sutra radim celi dan, od 6:30 sve do fajronta u 00:00... mislim, sta reci ... Pijemo kaficu?
Tanja,bas mi je zao sto se tako mucis
Aj,jednu kaficu sa mnom ako nisi na poslu..
Aj,jednu kaficu sa mnom ako nisi na poslu..
Ivana- Supermoderator
.... a sta ces, takav je zivot...i ti se mucis kao i svako od nas.. neko manje a neko vise. Nioje strasno dok smo zdravi . Kaficu uvek prihvatam...
Za trudnjacu cedevita stize!
Ivana- Supermoderator
Tanasija,eve ti cedevita!A 03.10. ti se javljam ako budem u Kragujevcu
Ivana- Supermoderator
Jutrooooooo, konacno malo opustena.... radila sam nedelju celi dan tj obe smene, u ponedeljak dugu i juce opet celi dan... jako zamorno ali sad sam slobodn ado ponedeljka.... kafa je tu a za nase trudnice cedevita + krekeri, moze i plazmica.... sad se moram malo dati na krkanje vitamina... sinoc kad sam dosla kuci, vecerala i okupala se i hajde da se izmerim, sve mi postalo veliko ... imam sta da vidim...vaga pokazuje 49 kg!!!! Majko slatka sta "dobar" zivot ucini od mene... sasusila sam se!!!! Brigu na veselje... sad sam tu sa vama svaki dan do ponedeljka!!!
Fala na cediviti i grickalicama, odoh cas da kupim nesto konkretno da pojedem. A ti se mala obavezno javljas, imas broj, nedelja je, ali valjda smo kod kuce, jedino ako nas neki rodjendan-izlet ne iznenadi.
Idi jedi,moras da nahranis bebca.Jel se to meni cini ili na bebinom tickeru pise Luka??
Poslednji izmenio Ivana dana Uto Sep 21, 2010 10:49 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Ivana- Supermoderator
Ne,nego su ti poludeli.Luka ima 4 god??Ivana ::Idi jedi,moras da nahranis bebca.Jel se to meni cini ili na bebinom tickeru pise Luka??
Hahaha
Ivana- Supermoderator
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kafanica
» Nasa kafanica
» Zimska kafanica :)
» Kafenisanje, tracarenje i ogovaranje (Kafanica)... :o))
» Nova kafanica za nova druzenja
» Nasa kafanica
» Zimska kafanica :)
» Kafenisanje, tracarenje i ogovaranje (Kafanica)... :o))
» Nova kafanica za nova druzenja
Nasa Deca :: Opusteno :: Brbljaonica
Strana 7 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu